Cautare

1953 de rezultate pentru "tenoseanu bogdan" (2.78 secunde)
Deputatul PSD Bogdan Diaconu propune un moratoriu de amanare cu doi ani a executarii silite Unul din patru romani cu un credit de cel putin 20.000 de lei (4.500 de euro) nu reuseste sa-si plateasca la timp datoria catre banca.
Bogdan Teodorescu: "Cazul Nastase - o lupta politica dusa la umbra actului de justitie" Toata evolutia cazului Adrian Nastase, din 2005 și pana in prezent, reprezinta o lupta politica dusa la umbra actului de justitie, afirma analistul politic Bogdan Teodorescu, in exculusivitate pentru Inpolitics.
Bogdan Dragnea, director de vanzari la Basilur Tea, este prezent cu un stand in cadrul targului de Craciun de la Sala Dalles, la etajul I. ... Ceaiurile sub forma de carti au fost premiate la Torento in urma cu doi ani, la un targ de inventica", ne-a spus Bogdan Dragnea.
Protectia PSI Calea Reconectarii Divine Authored by Anca Bogdan DESPRE CREATIE, IERARHII SPIRITUALE, PROTECTIE PSIHO-ENERGETICA, PRACTICI DE MEDITATIE & SISTEME ENERGETICE DE EVOLUTIE SPIRITUALA "Protectia Psi - Calea Reconectarii Divine" reprezinta o serie de informatii din domeniul Cosmogenezei si Ierarhiilor Spirituale, de procedee si metode de lucru pentru meditatie si protectie psiho-energetica, menite sa-i ajute si sa-i ghideze pe cei interesati de domeniul spiritualitatii si care cauta sa inteleaga rolul nostru ca rasa umana, in cadrul Creatiei lui Dumnezeu UNUL." Protectia Psiho-energetica este capacitatea de proiectie mental-magnetica a unui Spirit intrupat, in scopul de a se proteja pe sine sau de a proteja alte entitati, spatii, obiecte, impotriva unor agresiuni energetice venite din partea unor emitatori - Spirite intrupate sau destrupate, Entitati malefice sau Aparate psihotronice." DIN CUPRINS:
Prin recuperarea medicala, se va urmari progresiv scaderea durerii si redarea mobilitatii, proces care poate dura pana la 6 â€" 7 luni, a declarat Bogdan Goga, fizioterapeut al studioului de recuperare medicala Terapie pentru Miscare.
Pe Facebook, medicul primar neurolog, Bogdan O. ... Cu un pios omagiu, Bogdan O. Popescu medic primar neurolog".
Bogdan Popescu, seful clinicii de neurologie de la Spitalul Clinic Colentina a vorbit la Interviurile Libertatea Live despre accidentul vascular cerebral la tineri.
Rares Bogdan, prim-vicepresedinte PNL, a avut o reactie vehementa luni seara, intr-o interventie in emisiunea Jurnalul de Seara de la Digi24, dupa aparitia informatiilor privind intelegerea facuta de liderii PNL, PSD si UDMR in legatura cu rotatia viitorilor prim-ministri si sustinerea de catre PNL a lui Marcel Ciolacu.
Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, l-a atacat dur pe Marcel Ciolacu, dupa discursul critic pe care liderul PSD l-a avut la adresa liberalilor chiar in momentul in care noul guvern a primit votul de investitura in Parlament.
Bogdan Stelea, fostul portar al Generatiei de Aur, nu a fost deloc incantat de atitudinea pe care au avut-o selectionerul Bogdan Lobont si jucatorii nationalei Romaniei U20 dupa esecul cu Norvegia U20, scor 1-2, intr-un meci amical.
Bogdan Draghici, barbatul care a intrat cu masina in gardul Ambasadei Rusiei la Bucuresti si-a dat foc, miercuri dimineata, este un personaj cunoscut pentru iesirile lui publice inca din anii 90.
Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a explicat, marti seara, la Digi24, de ce presedintele Senatului, Florin Citu, nu a fost prezent alaturi de premierul Nicolae Ciuca, seful Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu si ministrul de Externe Bogdan Aurescu la Kiev.
BOGDAN de 26 de ani, din Bucuresti si infractiunea de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fara a poseda permis. ... Bogdan a condus un autoturism marca Dacia Logan pe Drumul Sabareni in directia strada Sculptorilor, avand permisul de conducere anulat.
Medicii legisti au incheiat autopsia jurnalistului Bogdan Socol.Potrivit medicilor legisti, Bogdan Socol a murit inecat, suferind si un soc hipotermic.
Bogdan de 22 de ani. ... Bogdan a comercializat imbracaminte si incaltaminte marci contrafacute fara documente de provenienta. ... Bogdan in stare de libertate, in vederea stabilirii intregii activitati infractionale si a prejudiciului creat.
https://bit.ly/3fzcqeW ) si Bogdan Socol sunt LIVE pe canalul de YouTube si pariaza in timp real pe meciul Academica Clinceni - Rapid, din Liga I ??. ... Canal de YouTube Bogdan Socol:
Florin Achim si Bogdan Rusu sunt fotbalistii despre care Mihai Stoica a anuntat ca si-au reziliat contractul cu FCSB, iar in continuare se doreste despartirea de Rachid Bouhenna. ... - Marco Dulca la Chindia Targoviste, Radu Boboc la Farul Constanta si Bogdan Rusu la CS Mioveni).
Bogdan Aurescu participa in Polonia la summitul ministrilor de Externe din tarile Europei Centrale si de Est. ... Bogdan Aurescu a anuntat cu aceasta ocazie ca prima conferinta privind securitatea la Marea Neagra va avea loc la Bucuresti, pe 13 aprilie.
Rares Bogdan spune ca guvernul trebuie sa impoziteze companiile mari Marcel Ciolacu spune ca preturile alimentelor au scazut cu 30-40% Rares Bogdan spune ca companiile mari nu platesc impozite in Romania
In rechizitoriul intocmit, procurorii nu au uitat sa sublinieze si faptul ca ambii inspectori de la Finantele doljene "au manifestat multa 'disponibilitate' fata de firma controlata, dindu-i lui Bogdan Sperila (unul dintre asociatii firmei, alaturi de Mitel Munteanu - n.r.) o ciorna cu intrebarile pe care urma sa i le puna lui Iliuta Eugen Stefanache (administratorul SC LAURGEN SRL, de la care se "cumparase" benzinaria - n.r.) si chiar raspunsurile 'corecte' la aceste intrebari, aspect confirmat in parte si de Bogdan Sperila".
google-analytics.com